מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

דודו בן ענת

דודו בן ענת, מרכז מגמת מלונאות וקורס מינהל מלונאי בכיר בבית הספר לתיירות.

בוגר אוניברסיטת ג'ונסון אנד ווילס.

בגיל 17 החל כ"נער בריכה" ולאחר השחרור מהצבא עבר כעובד את כל מחלקות המלון.

עיקר ההתקדמות שלו היה באגף מזון ומשקאות כאשר ניהל את אגף מזון ומשקאות של מלון 'המלך דוד' בירושלים ואגף מזון ומשקאות של מלון 'רויאל ביץ' מרשת ישרוטל.

דודו מילא תפקידי ניהול בכירים בענף, הן ברשתות הגדולות והן בתי מלון פרטיים, ביניהם מלונות ייחודיים כמו ישרוטל, פונדק רמון ועין גדי.

דודו הקים בבית הספר לתיירות את קורס המלונאי הבכיר הראשון ומאז ממשיך לפתח ולרכז את הקורס תוך כדי התאמות לתקופה החדשה בה אנו נמצאים.

"אני רואה במלונאות מקצוע מאתגר מעניין ואף כשליחות, בה אנו שגרירים של מדינת ישראל".

דודו בן ענת