מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

תיירות יין בירושלים - 11.7.23

תאריך: 11.7.23 | מדריך: טל ארגמן

השתלמות מס': 4580

תכנית ההשתלמות: 

בהשתלמות זאת, נכיר את עולם היין וכיצד מדריכים אותו.

נלמד על ההיסטוריה של היין, זנים מרכזיים בענבים, ייצור יין ומקומה של ישראל בעולם היין.

נקודת מפגש: האוניברסיטה העברית בניין לוי בקמפוס גבעת רם בשעה 9:00

לוח זמנים

09:00-10:30- הגפן וייצורו: היכרות עם גידול הגפן, תנאי האקלים הנדרשים ושיטות גידול, זנים מרכזיים.

10:30- 12:30- גידולי יין בעולם, נתוני צריכה, זנים, כשרות ביין.

12:30-13:15- הפסקת צהרים

13:15-15:00- כיצד טועמים יין ומתאימים אותו לאוכל


להרשמה ותשלום (120 ₪) - לחצו כאן

לבירורים:

דוא"ל: [email protected] 

טלפון: 02-6796579

ליצירת קשר ביום ההשתלמות: בתי סומך שדה - 050-7405642

 

הקורסים המובילים